Monday 20 January 2020

Los de Google Sync-fouten direct op uw Android-apparaat op



Heeft u synchronisatieproblemen ondervonden met uw Google-account op uw Android-apparaat? Kunt u uw gegevens gesynchroniseerd krijgen? Dan zijn we hier om u te helpen met relevante oplossingen die nuttig zijn om u weer op weg te helpen.

Om te beginnen het proces dat u nodig heeft om Google Nederland te bezoeken en een kijkje te nemen in de diensten die we aan gebruikers leveren. Volg nu de stappen dienovereenkomstig om nauwkeurige oplossingen te hebben.
  • U moet ervoor zorgen dat de inloggegevens die zijn ingevoerd voor uw Google-account correct zijn en als u na het invoeren van de juiste gegevens de synchronisatiefout ziet, volg dan de onderstaande stappen.
  • Nu moet u uw Google-account verwijderen en daarna opnieuw uw Google-account invoeren om dit te kunnen doen;
  1. Ga naar de menubalk en daar moet u de instellingen kiezen en vervolgens klikken om het account en de synchronisatie-opties te selecteren
  2. Daarna geeft u een klik om het account te selecteren en klikt u vervolgens gewoon om uw Google-account te verwijderen.
  3. Om het Google-account opnieuw toe te voegen, moet u opnieuw naar het menu gaan en de instellingen daar selecteren en vervolgens naar het account en de synchronisatieoptie gaan.
  4. Als laatste hoef je alleen maar op de knop Opnieuw opstarten te klikken
  • Als de bovenstaande methode niet helpt, volg dan onderstaande stappen;
  1. U moet ervoor zorgen dat u een back-up van de Android-gegevens hebt en ga vervolgens naar het tabblad ‘Instellingen’.
  2. Daarna moet u de Account-optie selecteren en vervolgens uw Google selecteren en vervolgens het account van uw apparaat verwijderen
  3. Je moet nu je Android opnieuw opstarten en daarna kun je weer een Google-account toevoegen.
We hopen dat de methode u heeft geholpen de problemen met Google-synchronisatie op te lossen. Maar als de problemen er nog steeds zijn, moet u contact opnemen met onze specialisten hier en ons bellen op Google Bellen Nummer om meteen de beste begeleiding van onze experts te krijgen.

Google account herstel Nederland

3 comments:

  1. Onze Outlook Customer Service-professionals zijn 24 uur per dag beschikbaar, zodat de gebruikers op elk moment tijdige oplossingen kunnen krijgen. Ze kunnen rechtstreeks communiceren met onze technische experts via ons Outlook-nummer (alleen voor Nederland en Belgiƫ), online chat en e-mail.https://helpdeskbellen.com/outlook/

    ReplyDelete
  2. Avast may stop working under certain circumstances due to corrupted data. As a result, the first step should be to use the Avast repair wizard. Avast can also run, but sometimes not work properly, indicating that the main service has problems. Trying to restart the program may help. If that doesn't work, look at other options. We have created many guides to help you solve many of Avast's problems, such as not starting it.


    ====================================
    Avast Klantenservice Nederland

    ReplyDelete