Sunday 26 April 2020

Hoe Beheerde Geautoriseerde Apps Op Google?

Google is een van de gerenommeerde multinationals en haar diensten worden wereldwijd gebruikt. Het heeft ons leven niet alleen eenvoudig en gemakkelijk gemaakt, maar ook productief. Aangezien het absoluut ok is om problemen op netwerksites tegen te komen. Hetzelfde geldt voor Google. Maar u hoeft zich daarover geen zorgen te maken. Omdat het een bekend merk is, heeft het een toegewijd team van helpdesk die snelle en betrouwbare oplossingen biedt. Het kan te maken hebben met problemen bij het in- of uitloggen, ongeldige inloggegevens en problemen met het laden van bijlagen of het beheren van sommige geautoriseerde websites.

Omdat sommige applicaties van derden u toegang bieden om u aan te melden met behulp van een Google-account. Hier, met de technische assistentie van Google telefoonnummer Nederland, zullen we een korte handleiding geven over hoe u de toegang tot uw persoonlijke informatie erop autoriseert, zoals hieronder beschreven:
  1. Bezoek eerst de startpagina van Google. Meld u vervolgens aan met de e-mail-ID en het wachtwoord.
  2. Ga verder door op de Google-avatar in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.
  3. Klik in de kleine pop-up op mijn accountoptie. Ga verder door op verbonden apps en sites te tikken. Deze optie is beschikbaar onder het aanmeldings- en beveiligingsvenster.
  4. Om toegang te krijgen tot de lijst met onderling verbonden apps, scrolt u omlaag naar de sectie met de titel "verbonden apps en sites".
  5. Tik onder het venster met de titel "apps verbonden met account" op de optie tabbladen beheren. Dit zou u naar de pagina met geautoriseerde applicaties leiden.
  6. Ga verder door op de naam van de applicatie te klikken om de details over de informatie weer te geven waartoe de app toegang heeft.
  7. Als u ten slotte de toegang tot een bepaalde toepassing wilt intrekken, drukt u op het tabblad Verwijderen. Klik hiervoor op ok of annuleer.
Daarom kunt u met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing de geautoriseerde apps zowel op uw desktop als mobiele versies beheren. U kunt de stap apps beheren overslaan als er geen geautoriseerde websites van derden zijn om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met het toegewijde team van professionals om die snelle oplossing zo snel mogelijk te krijgen.

No comments:

Post a Comment