Wednesday 22 April 2020

Hoe Google Gebruiken Om Een Nieuwe Website Te Maken?

Google is een van de vertrouwde multinationals. Het is gespecialiseerd in het leveren van hardware, software, cloud computing en andere internetgerelateerde diensten. Gebruikers ondervinden echter problemen, ondanks dat het de meest waardevolle merken zijn. Enkele veelvoorkomende problemen zijn dat de apps niet goed werken; inlogprobleem, inlogfout, mislukte download van producten. Het beste deel is dat er een one-stop oplossing is voor alle betrokken storingen. En dit ongeacht de omvang van het probleem.

Hier, met technische ondersteuning van het Google Telefoonnummer Nederland, zullen we een korte handleiding geven over hoe u een website kunt maken die volledig vrij is van enige vorm van premium met behulp van de Google-sites. De enige vereiste is om een ​​Google-account te hebben voor hetzelfde als hieronder beschreven:


  1. Klik op de Google-site openen voor het geval u bent ingelogd. Anders logt u in met het e-mailadres en wachtwoord.
  2. Tik onder de sitespagina op de nieuwe Google-sitesoptie aan de linkerkant. Hierdoor wordt de nieuwe beschikbare versie geopend.
  3. Om de pagina van de nieuwe sites te openen, tik je op de nieuwe optie toevoegen rechtsonder.
  4. Typ de geschikte titel die u voor de startpagina wilt gebruiken bovenaan het tekstveld.
  5. Ga verder door een uniek siteadres te selecteren in de linkerbovenhoek van de pagina.
  6. Ga door met het toevoegen van een omslagfoto bovenaan de homepage. Druk op de knop wijzigen onder aan de afbeelding.
  7. Tik na het selecteren van een foto op uploaden in het vervolgkeuzemenu en tik op openen. Tik op de publicatieoptie in de rechterbovenhoek van de pagina.
  8. Druk ten slotte op publiceren wanneer daarom wordt gevraagd. Dit stelt u in staat om de site te maken met een specifieke domeinlink.
Daarom kunt u met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing een nieuwe website ontwerpen. Je kunt het voorzien van inhoud, thema's en pagina toevoegen. Voor verdere hulp. U kunt altijd contact opnemen met het klantenservicenummer Australiƫ. Ze streven er niet alleen naar om snelle en passende oplossingen te bieden, maar zorgen er ook voor dat de klant niet meer in dezelfde situatie blijft steken.

No comments:

Post a Comment