Friday 27 March 2020

Enkele snelle stappen voor het herstellen van uw Google wachtwoord

Google is de opslagplaats van kennis als het gaat om het verzamelen van informatie van internet. Gmail blijft ongetwijfeld zijn interne ziel. De problemen met betrekking tot Gmail werken niet goed, openen niet in de veilige modus of openen niet in Outlook hebben voornamelijk betrekking op instellingen voor wachtwoordherstel. Daarom kunnen de oplossingen voor hetzelfde worden gevonden door het verloren, gehackte of vergeten cijfer te herstellen.

Echter, met het professionele mandaat om contact op te nemen met Google, klantenservice. De standaard herstelprocedure om het cijfer opnieuw in te stellen om weer toegang te krijgen tot de inbox is een makkie. Hier hebben we het proces als volgt in twee brede stappen verdeeld:

Methode 1: herstel via desktop

  1. Klik, afhankelijk van de computerinstellingen, op de webbrowser. Bijvoorbeeld safari, chrome, explorer, etc. Als je toegang wilt krijgen voor een offline mail, moet je deze openen op Google chrome.
  2. Klik op de aanmeldingspagina van Gmail openen en typ handmatig het e-mailadres in de e-mail- of telefoonveldtekst in het midden van de weergegeven pagina.
  3. Klik op de knop Volgende in het onderstaande tekstveld om de wachtwoordinvoerpagina te bezoeken. Voer nu het wachtwoord in om toegang te krijgen tot het Gmail-account.
  4. Klik direct onder het wachtwoordtekstvak op de volgende knop. Als het betreffende wachtwoord compatibel is met de gebruikersnaam, heeft u geen probleem om toegang te krijgen tot de inbox.

 Methode 2: gebruik van Android

  1. Aangezien de meeste Android wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde Gmail-app. Je zou het gemakkelijk moeten kunnen vinden in het app-stuurprogramma. Anders kunt u het laten installeren vanuit de Google Play Store.
  2. Tik in het pop-upvenster op het Gmail-pictogram openen. Klik onderaan op de optie Breng me naar Gmail. Als u momenteel niet bent aangemeld, drukt u op voegt een alternatief e-mailadres toe en klikt u op Google om het e-mailadres en wachtwoord in te voeren als daarom wordt gevraagd.
  3. Ga vervolgens verder door op volgende te klikken als u wordt gevraagd het Gmail-cijfer in te voeren. Terwijl u zich aanmeldt bij de Android via Google-instelling, kunt u de betreffende stap overslaan.
  4. Nadat u de selectieprocedure hebt voltooid, wacht u tot de inbox is geladen.
Daarom helpen de bovenstaande technieken voor probleemoplossing in combinatie met de technische expertise van Google  telefoon nederland u om uw accountinstellingen te beveiligen. we raden van harte aan om een ​​herstelnummer of een e-mailback-up toe te voegen met behulp van de geavanceerde cloudopslagtechnologie die wordt aangeboden door ons deskundige team dat 24 * 7 beschikbaar is.

Update Google Chrome in eenvoudige stappen

No comments:

Post a Comment