Friday 29 May 2020

Hoe De aanmeldingsfout op Google Account Oplossen?

Google is de populairste internetzoekmachine. We kunnen ons geen leven zonder voorstellen. Het belang ervan kan worden afgemeten aan het feit dat dit het gemeenschappelijke verbindingspunt is waarmee gebruikers toegang kunnen krijgen tot enkele van haar dochteronderdelen zoals Gmail, Google Drive, afbeeldingen, Duo en nog veel meer. Soms kunnen gebruikers problemen ondervinden bij het inloggen op hun Google-account. Er kunnen verschillende redenen voor zijn. Het probleem kan liggen in een internetverbinding, problemen met browsercompatibiliteit, wachtwoordherstel of DNS-instellingen.

Bij het lezen van deze webinhoud gaan we ervan uit dat u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Google-account. Beschouw jezelf in dat geval dus gelukkig. Zoals hier, met de technische expertise van Vergeet Google wachtwoord Herstel, zullen we een overzicht geven van hoe het probleem kan worden opgelost door middel van enkele van de cruciale parameters zoals het wissen van de cachegeschiedenis en het overschakelen naar Google DNS zoals hieronder beschreven:

Fixing Inlogfout via wissen van browser cachegeschiedenis


  1. De browser geeft de aanmeldingspagina mogelijk niet altijd weer. Dus als u de browser gegevens wilt wissen, drukt u op ctrl + shift + delete-toetsopties.
  2. Dit zou een duidelijk venster voor het bladeren door gegevens openen en daarin klikken op het tabblad Geavanceerd.
  3. Ga door met het selecteren van de optie aller tijden in de vervolgkeuzelijst met tijdsbereiken.
  4. Ga verder door de opties voor afbeeldingen en bestanden in de cache en selectievakjes voor cookies te selecteren.
  5. Tik op de duidelijke Data-optie.

Overschakelen naar Google DNS


  1. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het probleem grotendeels is opgelost door de DNS-server te wijzigen in Google. De stappen hiervoor kunnen dus worden gemarkeerd als:
  2. Dit is mogelijk in Windows 10 door op de sneltoets Windows + S te drukken.
  3. Ga verder door ‘enter’ in het zoekvak te typen en tik op netwerkverbindingen bekijken.
  4. Klik onder het configuratiescherm met de rechtermuisknop op de netverbinding en selecteer de optie Eigenschappen.
  5. Tik tweemaal op het internet protocol versie 4 om een ​​venster te openen.
  6. Selecteer daarin de knop voor de DNS-serverver houding en tik op ok.

U kunt ook een soortgelijk probleem oplossen door JavaScript uit te schakelen of uw internetverbinding te controleren of met behulp van wachtwoord herstel. Voor verdere assistentie kunt u bellen met Google. Ze bieden 24 * 7-klantenservice om hun gewaardeerde klanten zo snel mogelijk de meest geschikte en betrouwbare oplossingen te bieden.


No comments:

Post a Comment