Tuesday 5 May 2020

Hoe maak je een Google-account op Android?

Google rechtvaardigt treffend het gezegde "een vriend in nood is inderdaad een vriend". Het is succesvol geëvolueerd door innovaties, fusies en overnames. Het is veranderd van een eenvoudige zoekmachine naar multidimensionale serviceproviders. Het biedt verschillende ideale services zoals Gmail, Google Drive, Google-foto's, webmastertools, adwords-analyse, enz. In feite, naarmate de producten en services toenemen. Het verhoogt tegelijkertijd het risico op technische fouten. Enkele van de veelvoorkomende problemen zijn back-up hersteld, gehackt accountherstel, problemen bij het instellen van apps in Outlook, het onverwacht sluiten van de browser.
Hier, met de technische hulp van Contact met Google Nederland, zullen we een kort inzicht geven in hoe u een nieuw Google-account op Android kunt toevoegen. Omdat de gecertificeerde ingenieurs directe toegang hebben tot het gebruikerssysteem en de nodige begeleiding zullen bieden zoals beschreven in de volgende stappen:

Maak een google account op android

  1. Klik eerst op de Android-instellingen openen. Dit is echter meestal te vinden in de app-lade. Je kunt het ook vinden in het paneelmeldingsgedeelte.
  2. Blader door de menulijst en klik op de accountoptie. Ga verder door te tikken op account toevoegen onderaan de menulijst.
  3. Tik in de lijst met een vervolgkeuzemenu op de Google-optie.
  4. Klik vervolgens onder de lege e-mail of telefoon op het pictogram voor het maken van een nieuw account.
  5. Voer in het tekstveld voor de naam de eerste en de laatste initialen van uw naam in en druk op de knop Volgende.
  6. Ga door met het invoeren van de cruciale inloggegevens zoals geboortedatum, jaar en geslacht.
  7. Nadat je een gebruikersnaam voor het nieuwe account hebt getypt, klik je op Volgende. Dit zou er een zijn die vóór de domeinnaam van uw Gmail-account komt.
  8. Maak een sterk en uniek wachtwoord en klik op Volgende om door te gaan.
  9. Ga akkoord met de voorwaarden van privacy-instellingen. Tik op Ik ga akkoord met de knop onderaan.
  10. Tik ten slotte op Volgende en volg de instructies op het scherm om u aan te melden bij het nieuw gemaakte account op Android.

Daarom, met het professionele inzicht van Google bellen Nederland , zijn de stappen om technische problemen op te lossen zo simpel als het maken van een nieuwe op Android vrij probleemloos. Het personeel is efficiënt genoeg om 24 uur per dag snelle oplossingen te bieden. Je krijgt tips om technische bugs in de toekomst te voorkomen.

No comments:

Post a Comment