Wednesday 8 July 2020

Hoe Vind Ik Een Back-up Van Foto's Op Google?


Google is de ziel van de huidige tijd, we kunnen letterlijk niet zonder. Het is de meest gebruikte zoekmachine en is geliefd bij mensen over de hele wereld. In de loop der jaren heeft het zichzelf geüpgraded naar veel nieuwe innovatieve functies zoals Google-foto's, duo, drive, analyse en nog veel meer. Elk heeft unieke functies en eigen kenmerken. Foto's zijn de gouden herinneringen om een ​​leven lang te koesteren. Dit geldt vooral als het gerelateerd is aan je speciale momenten.

Hier, met de technische ondersteuning van Vergeet Google wachtwoord Herstel, zullen we een overzicht geven van hoe u het archief van al uw geback-upte foto's en video's uit de Google-fotobibliotheek kunt lokaliseren en downloaden. Hier zou de belangrijkste focus liggen op het lokaliseren van afbeeldingen via Google takeout op de computer, zoals hieronder beschreven:

  1. Tik op de officiële website van takeout.google openen met je internetbrowser. Op de pagina kunt u het archief van al uw geback-upte foto's uitpakken en downloaden.
  2. Ga verder door in te loggen met uw Google-accountfoto's. Om in te loggen op het account waar de back-upfoto's zijn opgeslagen, gebruikt u de inloggegevens zoals een e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord.
  3. Tik nu op deselecteer alle opties, bovenaan de productenlijst. Het lijkt op een blauwe knop rechtsboven in de lijst met gegevenstypen.
  4. De volgende stap is om op het vierkante vak naast Google-foto's te klikken en aan te vinken. De optie staat in de gegevenslijst en zorg ervoor dat het vak ernaast is aangevinkt.
  5. Ga verder door op de volgende stapknop onderaan te tikken. Dit staat onderaan de productlijst.
  6. Je moet ook een bezorgmethode kiezen voor je fotoarchief. Dit is mogelijk door te klikken op het drop-down menu onder de bezorgmethode.
  7. Tik op de knop archief maken. Het zou helpen om een ​​gecomprimeerd archiefbestand te maken van alle foto's waarvan een back-up is gemaakt.
  8. Nadat u op de downloadknop hebt getikt, wordt de beschikbare archieflijst op de betreffende pagina weergegeven.
  9. Tik ten slotte op open het gedownloade ZIP-bestand op de pc. Daar kunt u al uw back-upfoto's en albums vinden in de map Google Foto's.

Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met Google het ondersteuningsteam van Google. De helpdesk werkt al jaren en heeft de beste reputatie in de digitale wereld. De technici zijn zeer ervaren en geven resultaatgerichte antwoorden.

No comments:

Post a Comment