Tuesday 30 June 2020

Hoe Google Foto's Verwijderen Uit De Cloud?

f:id:Samersandy75:20200629174556j:plain
Google is de meest gerenommeerde Amerikaanse multinational. Ons leven is relatief eenvoudig en gemakkelijk geworden. Het biedt een gemeenschappelijk platform waarmee we veel nieuwe applicaties of de werking van apps kunnen leren. Het heeft een paradigmaverschuiving ondergaan van een zoekmachine naar een veelzijdige dienstverlener. Enkele van de populaire applicaties zijn Gmail, Google Drive, foto's, documenten en webmasteranalyses. Maar feit is dat naarmate de services en producten vorderen, de servicefouten ook toenemen.
Hier, met de technische ondersteuning van telefoon bellen Google Netherland, zullen we een korte analyse geven over hoe je de Google-foto's in een cloud kunt verwijderen, aangezien Google-afbeeldingen automatisch een back-up zouden maken van alle foto's en video's in de cloudopslag zolang je voldoende hebt ruimte zoals beschreven in de volgende stappen:
  • Tik eerst op Google-foto's openen. Deze vind je op een van de homeschermen of in de app drawer.
  • Ga verder door op de drie horizontale pijlen links op het scherm te tikken.
  • Klik op de optie Instellingen onderaan het eerste gedeelte van het menu.
  • Klik vervolgens op back-up en synchronisatie-opties. Dit staat bovenaan de menulijst.
  • Zorg ervoor dat de schakelaar naast back-up en synchronisatie is uitgeschakeld.
  • Ga verder door terug te navigeren naar de galerij. Om alle foto's uit de cloud te verwijderen, moet je terugkeren naar het startscherm van de app.
  • Ga verder door op de afbeelding te tikken en deze vast te houden om hetzelfde te selecteren. Met behulp van een webbrowser zal het proces veel eenvoudiger en sneller verlopen.
  • Tik op de foto's om toe te voegen aan de nieuw gemaakte selectie.
  • Klik op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik ten slotte op verplaatsen naar de prullenbakoptie. Dit is om uw bevestiging nodig te hebben dat u een bepaalde selectie van afbeeldingen of video's van het Google-account wilt verwijderen.
Voor extra ondersteuning kunt u contact opnemen met de experts die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Dit is mogelijk door technische ondersteuning, e-mails en geautomatiseerde oproepen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. De gecertificeerde technici zijn door Google zelf opgeleid om de problemen zo effectief en transparant mogelijk op te lossen.

No comments:

Post a Comment