Sunday 21 June 2020

Hoe Google Foto's Verwijderen?



Google is een veelgeprezen zoekmachine die door veel mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Het is voortdurend geƫvolueerd door nieuwe overnames en fusies. Enkele van de geavanceerde functies zijn Google-duo, afbeeldingen, drive en nog veel meer. Maar als een webbrowsertoepassing is hetzelfde vatbaar voor technische storingen. Als we het hebben over Google-foto's, zou hetzelfde automatisch een back-up maken van alle afbeeldingen en video's in de cloudopslagfunctie, zolang je maar voldoende ruimte hebt.

Hier, met de technische ondersteuning van telefoon Google Klantenservice Nummer, zullen we een inzicht geven in hoe u de afbeeldingen van uw Google-foto's kunt verwijderen van respectievelijk uw mobiele telefoon of tablet, zoals beschreven in de volgende stappen:

  1. Tik eerst op open de Google-foto's. Dit kan op het homescherm of in de app drawer. Hier probeert u de daadwerkelijke foto's van uw telefoon of tablet te verwijderen
  2. Ga verder door op de drie horizontale pijlen linksboven op het scherm te tikken
  3. Tik nu op de optie Instellingen. Hetzelfde bevindt zich onderaan het eerste gedeelte van het menu.
  4. Ga verder door op back-up en synchronisatie te tikken. Dit staat bovenaan de menulijst.
  5. Zorg ervoor dat back-up en synchronisatie is ingeschakeld.
  6. Om terug te gaan naar het scherm, moet u het back-up- en synchronisatiemenu verlaten en terugkeren naar de optie Instellingen.
  7. Klik op apparaatopslag vrijmaken. Je zou dit vinden in de tweede optie van de instellingencategorie. Tik om te zien hoeveel ruimte je vrijmaakt.
  8. De bovenstaande stap zou het geautomatiseerde proces starten dat automatisch alle items op de telefoon of tablet verwijdert die al zijn gesynchroniseerd met Google Cloud.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de helpdesk van Google Support. Dit is om de oplossing van wereldklasse voor de deur te krijgen. De bekwame technici maken gebruik van de nieuwste tools en technologie die zijn ontworpen om bevredigende diensten te verlenen. De professionals zijn buitengewoon getalenteerd om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het beste deel is dat ze u niet alleen de oplossingen bieden, maar ervoor zorgen dat u ook in de toekomst niet met een vergelijkbare situatie wordt geconfronteerd.

No comments:

Post a Comment