Friday 2 October 2020

Gids voor het direct toevoegen van foto's aan uw Google-account

Het belang van het hebben van een Google-account om verschillende applicaties te gebruiken, is voor niemand van ons onbekend, maar we zijn ons terdege bewust van de rol ervan in ons leven. Het maakt niet uit hoe lang u het specifieke account gebruikt, het kan voorkomen dat u enige tijd grote of kleine fouten tegenkomt die door een expert moeten worden opgelost. Een van die veel voorkomende vragen van de gebruikers is: hoe kan een persoon zijn / haar foto gemakkelijk aan het specifieke account toevoegen. Als u ook een storing tegenkomt die verband houdt met uw account, bel dan zo snel mogelijk Google Telefoonnummer.

Stappen om snel foto's aan uw Google-account toe te voegen, worden hieronder gemarkeerd: -

  1. Allereerst moet u inloggen op uw account via elke webbrowser van uw keuze door de gebruikersnaam en het wachtwoord op te geven.
  2. Dan is er een tabblad met persoonlijke info waaronder u gemakkelijk de foto-optie kunt vinden die op uw scherm knippert.
  3. U kunt eenvoudig een afbeelding vanaf uw apparaat uploaden of een van uw Google-foto's uit de bibliotheek kiezen.
  4. Volg de instructies om door te gaan en snij of roteer vervolgens uw foto naar wens of wilt.
  5. Eindelijk kunt u gemakkelijk de optienamen zien die zijn ingesteld als profielfoto waarop u moet klikken om de wijzigingen op te slaan.

Dit zijn de suggesties om eenvoudig een afbeelding aan uw Google-account te wijzigen of toe te voegen. In het geval dat de bovengenoemde stappen u geen bevredigende resultaten opleveren, benader dan rechtstreeks Google telefoonnummer Nederland Google Nellen Nummer Nederland op basis van uw voorkeur. We zijn uitgerust met een zeer geautoriseerd en professioneel team van technici of ingenieurs die u zullen helpen om de best mogelijke uitweg te vinden. U kunt ons benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw communicatiemethode. Denk er dus niet over na en praat zonder aarzelen met onze specialisten. We zijn zeker verplicht om u in alle omstandigheden en situaties te helpen.

Original Source

No comments:

Post a Comment