Friday 16 October 2020

Manier om mensen uit te nodigen die bestaande Google-accounts hebben

 

We zijn ons allemaal bewust van het feit dat het hebben van een Google-account een heel belangrijk iets is voor het moderne scenario, omdat bijna elke tweede service en app alleen aan dit account is gekoppeld. Tegelijkertijd maakt het niet uit hoe lang u de aspecten van het specifieke account hebt afgehandeld, het is duidelijk dat u niet elke functie kunt onthouden die daarmee verband houdt en waarvoor u zeker een expert moet benaderen. Laten we eerst kijken wat de gemakkelijkste manier is om mensen die al hetzelfde account hebben, uit te nodigen voor een organisatieaccount. Het is ook raadzaam om het Google Helpdesk-nummer te bellen als u ook last heeft van een probleem met uw account.

Stappen om mensen uit te nodigen die het specifieke account al hebben, zijn als volgt: -

  1. U moet er rekening mee houden dat de gebruiker hetzelfde e-mailadres moet hebben voor zowel een persoonlijk als een beheerd account.
  2. Vervolgens moet u naar de opties voor het toevoegen van gebruikers navigeren en de tool gebruiken om alle gebruikers eenvoudig te e-mailen.
  3. Nadat u de gebruikers heeft gekozen die het e-mailadres van uw organisatie delen, moet u de gebruikers verzoeken accounts over te zetten.
  4. Eindelijk, als de gebruikers akkoord gaan met uw verzoek, wordt hun persoonlijke en beheerde e-mailaccount hernoemd.

Dit zijn de suggesties waarmee u rekening moet houden wanneer u mensen uitnodigt voor een organisatieaccount als ze al een bestaand Google-account hebben. Als u meer informatie wilt over een van de problemen in verband met uw account, kunt u zo snel mogelijk rechtstreeks contact opnemen met de Google bellen Nummer. We verzekeren u zeker van efficiënte en effectieve oplossingen voor uw zorgen op alle mogelijke manieren en middelen. Het begrijpen van de urgentie die vereist is voor uw problemen en de waarde van uw tijd is onze taak. Daarom behandelen wij uw probleem als onze hoogste prioriteit. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen via telefoongesprekken, live-chats en e-mails volgens uw comfortzone zonder enige aarzeling voordat het probleem groot of ongeneeslijk wordt.

Original Source

No comments:

Post a Comment