Monday 16 November 2020

Manier om de kleur van het Google-accountpictogram onmiddellijk te wijzigen

 

Met een Google-account hebt u via een tijdaanmeldingsproces toegang tot verschillende applicaties en services die aan hetzelfde account zijn gekoppeld. Het maakt echter niet uit hoeveel u over elk aspect van het account weet, meestal moet u een expert benaderen om meer te weten te komen over de verschillende functies van het specifieke account. Laten we hier eerst kijken wat de gemakkelijkste manier is om het account te wijzigen. kleur van het accountpictogram gemakkelijk. Als u zich ook zorgen maakt over een probleem met uw account, neem dan gerust contact op met het Google Helpdesk-nummer om onmiddellijk uit dergelijke situaties te komen.

Stappen om de kleur van het accountpictogram op een eenvoudige manier te wijzigen, zijn als volgt: -

  • Allereerst navigeert u naar het optiemenu linksonder op de hoofdpagina van het account.
  • Ga nu naar uw instellingenpictogram dat lijkt op het moersleutelpictogram en tik op de accounttab-optie.
  • Hierna moet u een beetje scrollen en het account kiezen waarvoor u de specifieke wijzigingen wilt aanbrengen.
  • Vergeet niet op het kleurveranderingspictogram te klikken, dit is een pipetpictogram en u kunt daar ook de kleur kiezen.


Dit zijn de tips die kunnen worden gevolgd om wijzigingen aan te brengen in de kleur van het accountpictogram. Als u deze oplossing toevallig niet erg nuttig vindt, kunt u op zijn vroegst rechtstreeks met de experts van het Google Helpdesk Telefoonnummer praten. Ons professionele en gecertificeerde team van technici zal u op alle mogelijke manieren en middelen bijstaan ​​om de gemakkelijke en innovatieve uitweg naar voren te brengen. U hoeft ons alleen maar te benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd en daarom behandelen we uw bezorgdheid elke keer als onze hoogste prioriteit. Raak dus niet in paniek als er een ernstig probleem is en neem onmiddellijk contact met ons op.

Original Source

No comments:

Post a Comment