Wednesday 18 November 2020

Wat is de manier om een Google-account onmiddellijk te verwijderen?

 

Als u een Google-account heeft, krijgt u op een gemakkelijke en eenvoudige manier toegang tot de verschillende services en applicaties die daarmee verband houden. Dit account heeft echter ook te maken met grote fouten die er soms toe leiden dat iemand hetzelfde account verwijdert. In overeenstemming met deze verklaring gaan we de gemakkelijkste oplossing benadrukken om het specifieke account te verwijderen of te verwijderen vanwege een probleem of fout in een snelle methode. Als u ook overweegt om een oplossing te vinden voor een of andere vraag met betrekking tot dit account, kunt u het nummer van de Google Helpdesk bellen en een gesprek voeren met de experts om meer te weten te komen over de uitweg met betrekking tot uw problemen.

De stappen om het bovengenoemde account te verwijderen of te verwijderen, worden hieronder beschreven: -


  • U moet eerst http://myaccount.google.com bezoeken via een webbrowser en ook een e-mailadres en gebruikersnaam opgeven.
  • Nu moet u op de optie uw gegevens en personalisatie beheren tikken die zich bovenaan de linkerkolom van het scherm bevindt.
  • Zorg ervoor dat u hierna een beetje naar beneden scrolt en klik op een service verwijderen of de accountoptie onderaan.
  • Klik op het einde op de optie om uw account te verwijderen in de rechterbovenhoek van de pagina en sla de wijziging voor hetzelfde op.

Dit zijn de tips waarmee u om de een of andere reden rekening moet houden bij het verwijderen van hetzelfde account. Als u per ongeluk meer informatie wilt over een van de problemen die aan dit account zijn verbonden, neem dan op zijn vroegst contact op met het Google Klantenservice Nederland. Ons gecertificeerde team van technici zal op alle mogelijke manieren en middelen helpen om de beste oplossingen naar voren te brengen. We begrijpen volledig de urgentie van uw situatie en de waarde van uw tijd. Daarom behandelen we uw bezorgdheid altijd als onze hoogste prioriteit, dus waar wacht u nog op als u alle mogelijke hulp van onze kant krijgt. Neem gerust contact met ons op volgens de communicatiemethode van uw voorkeur.

No comments:

Post a Comment