Tuesday 19 January 2021

Hoe Synchroniseer ik Mijn Google-Contacten met Mijn Android-Apparaat?

 

Google is een technologiegigant die een ontelbaar aantal productiviteitsproducten en -services biedt, en G-suite is een van de meest innovatieve en nuttige producten die Google aanbiedt om zijn gebruikers te helpen hun productiviteit en werkgemak te vergroten. Google-gebruikers kunnen ook gebruikmaken van tijdmanagementtools om prioriteit te geven aan werk en deadlines te plannen. De veelbelovende tools van G-suite helpen zijn gebruikers bij het verbeteren van hun productiviteit en efficiëntie. De productiviteitssuite van Google zit boordevol verschillende innovatieve toepassingen om de gebruikers te helpen bij het organiseren van hun kantoortaken. Als u meer wilt weten over de tools en services van Google Productivity Suite, kunt u snel contact opnemen met het Google-klantenserviceteam via het Google Customer Service Care-nummer.

U hebt eenvoudig toegang tot de hulpprogramma’s van de Google-productiviteitssuite vanaf uw mobiele telefoons, tablets, desktops en laptops. Google-gebruikers kunnen hun contactenlijsten opslaan in het digitale contactenboek van Google en deze gemakkelijk openen wanneer dat nodig is. U kunt ook uw Google-contacten synchroniseren met uw Android-apparaat en uw contacten openen vanuit het contactenboek op uw apparaat. Volg de stappen in het onderstaande artikel om uw Google-contacten met uw Android-apparaat te synchroniseren, of u kunt hulp krijgen van de Google-helpdesk.

Stappen om uw Google-contacten te synchroniseren met uw Android-apparaat:


  • Open de applicatie “Instellingen” op uw Android-telefoon of -tablet.
  • Blader door uw instellingenscherm om de Google-optie te vinden en tik erop.
  • Onder de Google-optie vindt u de optie ‘Accountservices’, klik erop en ga naar de hulpprogramma’s voor Google-accountinstellingen.
  • Klik op de synchronisatietool van Google Contacten op uw scherm, klik erop.
  • Nu vindt u de optie Synchronisatiestatus op uw scherm, klik eronder op de optie Instellingen beheren.
  • Schakel de optie Automatisch synchroniseren in, nu wordt uw Google-contactenlijst op uw apparaat opgeslagen.

Als u technische problemen ondervindt bij het wijzigen van de synchronisatie-instellingen van uw Google-account, meld dan de Google telefoonnummer en krijg hulp bij het onmiddellijk oplossen van uw technische problemen.

No comments:

Post a Comment