Wednesday 3 March 2021

Gids voor het maken van een Google-account zonder Gmail

 

Het hebben van een Google-account is niet minder dan een zegen omdat dit account toegang geeft tot bijna elke tweede app die de gebruikers dagelijks nodig hebben. Maar heb je er ooit aan gedacht om dit account te maken zonder Gmail te gebruiken en heb je dit niet gedaan? Dan ben je op de juiste informatieve blog beland omdat je in dit stukje informatie alle benodigde hulp krijgt bij het aanmaken van het specifieke account zonder een Gmail-account te gebruiken. Als u ook op zoek bent naar de oplossing voor een probleem dat aan dit account is gekoppeld, hoeft u alleen maar zo snel mogelijk contact op te nemen met het Google Klantenservice-nummer.

De stappen die moeten worden ondernomen om het bovengenoemde account aan te maken, worden hieronder besproken:–


  1. Allereerst moet u de aanmeldingspagina openen zonder de Gmail-website te openen en het formulier op de juiste en gepaste manier invullen.
  2. Controleer of u een mens bent en geen robot door het selectievakje op uw scherm aan te vinken.
  3. Vergeet daarna niet akkoord te gaan met de voorwaarden gevolgd door de juiste locatie onderaan het formulier te kiezen.
  4. Uiteindelijk moet u op de blauwe knop klikken om naar de volgende stap te gaan en op de verzendknop klikken om het proces te beëindigen.

Dit zijn de suggesties die moeten worden gevolgd om het account te maken dat in de vorige regels wordt genoemd zonder Gmail-mail te gebruiken. Als u op de een of andere manier meer informatie nodig heeft over een vraag die in dit account voorkomt, kunt u op uw gemak het Bellen Google Nummer. Ons personeel begrijpt zeker de urgentie van uw situatie en de waarde van uw tijd, daarom behandelen wij uw probleem als onze prioriteit. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes, afhankelijk van uw voorkeur. Raak dus niet in paniek op het moment van nood en spreek zonder enige aarzeling met ons en om ook meteen passende oplossingen te krijgen.

No comments:

Post a Comment