Thursday 25 March 2021

Hoe snel betaalmethoden en aankopen in Google beheren?

 

Als u problemen ondervindt bij het beheren van betaalmethoden en aankopen in Google, hoeft u niet meer van streek te raken. U hoeft alleen maar naar deze inhoud te gaan en vervolgens de stappen zorgvuldig te volgen voor het beheren van de betaalmethoden en aankopen in Google. Als u vragen heeft, dient u voor hulp contact op te nemen met Google-experts.

Om de betaalmethode toe te voegen, dient u de onderstaande stappen te volgen;


  • U moet eerst naar de betaalmethoden gaan en vervolgens naar beneden.
  • Vervolgens moet u naar betaalmethode toevoegen gaan.
  • U moet vervolgens verhuizen om een ​​creditcard- of betaalkaartoptie toe te voegen.
  • U moet dan de kaartinfo in het opgegeven veld schrijven.
  • U moet dan een van de opties uit de lijst kiezen voor de verificatie.
  • Ten slotte moet u de verificatiecode zoeken en schrijven in het opgegeven veld.

Houd er ook rekening mee dat u na het toevoegen van een kaart een kleine tijdelijke afschrijving van uw respectieve rekeningen in rekening wordt gebracht. Dit is slechts een stap om te controleren of uw account geldig is of niet. Het heeft geen invloed op uw evenwicht en zal spoedig verdwijnen.

Nu, voor het verwijderen of bewerken van de betaalmethode, moet u de onderstaande stappen volgen;


  • U moet allereerst naar pay.google.com op uw apparaat gaan.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar links gaan.
  • Daarna moet u naar betalingsmethoden gaan.
  • U moet dan verplaatsen om de optie te bewerken of te verwijderen, net naast de kaart of bankrekening.

Dit zijn dus de stappen waarmee u eenvoudig de betaalmethode in Google kunt toevoegen of verwijderen. Als u nog steeds hulp nodig heeft met betrekking tot Google, wordt u geacht contact op te nemen met Google Klantenservice Telefoonnummer voor de juiste begeleiding. De Google-experts zullen u helpen met de juiste oplossing voor Google-problemen, dus neem contact met hen op en ontvang de oplossing en hulp in een mum van tijd.

1 comment:

  1. Digital marketing is preferred over traditional marketing strategies basically because it maximizes the scope of a business. It is an ever-evolving industry that keeps changing at an alarming rate. Edulogy Organisation gives you all those knowledge whatever is important for you, so don,t be late yourself to learn about Digital Marketing and join our classes today only. For any help or concern visit over this site or you can call us on this number +918920216687:- digal marketing institute in Noida

    ReplyDelete